Анджелина Джоли и Брад Пит продължават да водят война помежду

...
 
Анджелина Джоли и Брад Пит продължават да водят война помежду
Коментари Харесай

Анджелина бясна на Брад заради съдебната война срещу нея: Опитва се да ме съсипе с безумни дела!

 

Анджелина Джоли и Брад Пит не престават да водят война между тях. Двамата артисти са изправени пред следващ правосъден спор, като Брад е изискал да види всички сметки, контракти и приходи на Анджелина от брака им насам. Адвокатите на Джоли са срещу, заявявайки, че Брад просто предизвика безкрайни и скъпоструващи процедури, в опит да скапе договорката за шато " Миравал ".

Винарската маза се трансформира в ябълка на раздора сред съпрузите, а Брад упреква Анджелина, че е злоупотребила с доверието му и е употребила труда му за персонални облаги. " Имението и лозето костваха 64 милиона $, когато ги купиха. Днес цената на този парцел е 500 милиона, а единствено избата коства над 160 милиона, разясняват близки до двойката. ".

Адвокатите на Брад считат, че тя е измамила артиста и упорстват да се скапе контракта с съветската алкохолна компания на Юри Шефлер. " Тя не е вложила нищо в тази маза. Той й подари 10% от цената на шатото като брачен подарък на стойност 1 евро, с цел да имат равно присъединяване, а тя продаде каузи си зад тила му ", настояват юристите. Адвокатите на Анджелина пък настояват, че тя е желала да продаде първо имението на Брад, само че той е сложил невъзможни претенции пред нея. И затова се е решила на разновидността да го продаде на различен.

" Той просто желае да ме разори и да не разясня опитите му да посегне на децата ни. Насилието в самолета през 2016-а година надалеч не беше първият път, когато протяга ръка на мен. Но този път насочи експанзията към децата ни ", споделя още Анджелина. Адвокатите на Брад настояват, че това са опити от нейна страна да отвлече вниманието от нарушаването на съглашението им за имението. Брад към този момент има две победи и Анджи към този момент не може да спре с нищо исковете пред съда, макар че ги наричаше " злобни " и " неоснователни ".

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР